Borstkanker

Deze keer een korte update.
Ik heb namelijk een goede week gehad.
Eetlust is weer compleet terug. Conditie is nog erg slecht, maar ik ga nu echt proberen deze weer aan te pakken.
Vandaag een rondje hard gelopen voor het eerst weer. 1,5 km in 11 minuten. Ik was daarna gesloopt. Maar het begin is er. Ik ben het namelijk wel zat om na elke lichte inspanning buiten adem te zijn. Dus daar gaan we de komende weken aan werken.
De tintelingen/dove gevoel van mijn vingers is nog nooit zo slecht geweest. Maar ik heb goede hoop dat dit straks wel weer beter gaat.
Maar ik voel mij wel heel goed. En daar ben ik heel blij mee.
En het mooiste nieuws is dat er op mijn hoofd een heel dun laagje donshaar groeit.
Het is 3-5 mm lang, kleurloos... Maar het zit er! Natuurlijk moet je donshaar heel goed verzorgen, dus heb ik er een lekkere haarmasker ingedaan.

Komende week wordt toch wel een drukke spannende week.
Maandag ga ik naar een huidspecialist die mogelijk nog wat tips en adviezen gaat geven ten aanzien van mijn wimpers en wenkbrauwen. Misschien krijg ik wat make-up tips... Ik ben benieuwd. Ik weet eigenlijk niet echt wat ik ervan moet verwachten.
Dinsdag heb ik de MRI scan.
Woensdag ga ik lekker even naar mijn werk. Echt zin in. Voor mijn gevoel ben ik er echt weken niet geweest.
En vrijdag krijg ik de uitslag van de MRI scan en hoor ik wat, hoe en wanneer de operatie gaat plaatsvinden. Dus dat is eigenlijk wel de spannendste dag.
Ik houd jullie op de hoogte hiervan.Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 206 gasten en geen leden online

logo 50dpi