Persoonlijk

Een blog starten, het spookt eigenlijk al sinds afgelopen september door mijn hoofd. Maar steeds de moed niet om te starten. Ja, ik maak genoeg mee in mijn leven om over te schrijven. Maar heb ik genoeg fantasie om dit op een leuke manier te delen? Mijn Nederlands is niet perfect, dus misschien daarom toch maar niet starten?

Uiteindelijk vandaag de stoute schoenen aangetrokken  en toch een blog-site aangemaakt. De titel had ik weken terug al verzonnen, dus alle twijfel overboord gegooid en de sprong in het diepe gemaakt. De titel slaat echt op mijn leven. Ik leef in mijn droomwereld.  En werk eraan om al mijn dromen uit te laten komen, maar wel in de realiteit. Soms moet ik een berg bedwingen, net als ieder ander mens. Maar toch leef en beleef ik mijn eigen droomwereld.

Wat kunnen jullie verwachten? Gewoon een kijkje in mijn leven. De dagelijkse dingen die ik meemaak, in een klein sausje humor gegoten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat humor je overal doorheen sleept.

Mijn werk, belevenissen met vrienden, de concerten die ik bezoek, mijn  dromen, mijn vreugde, mijn verdriet, mijn familie, mijn huis, mijn verbouwplannen en alle andere situaties die ik tegen kom of bijna tegen kom zal ik beschrijven.

Allemaal veel plezier in dit kijkje van mijn leven.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 166 gasten en geen leden online

logo 50dpi