Persoonlijk

Afgelopen zondag was het Moederdag. De dag om stil te staan wat mijn moeder voor mij betekent. Ergens vind ik Moederdag leuk voor de kleine kinderen, die vol overgave knutselen voor hun mamma. Daarna een geweldige verstopplek voor het knutselcadeautje vinden. Zo was ik ook vroeger. Knutselen op school, en daarna thuis een verstopplek zoeken voor het geknutselde cadeautje. Mijn mamma mocht dan niet meer in mijn kamer gaan opruimen. Veel te bang dat ze dan het cadeautje zou vinden. Op zondag ochtend samen met mijn broertje naar beneden, ontbijtje klaar maken. En daarna vol spanning mamma wakker maken met een versje een cadeautje en natuurlijk het ontbijtje. Geweldig om zo als kind de mogelijkheid te hebben je mamma in het zonnetje te zetten.

Inmiddels ben ik ruim volwassen ( qua leeftijd dan). En behoren de knutselcadeautjes en ontbijtjes op bed wel tot het verleden. Evengoed ga ik alle jaren op Moederdag op bezoek bij mijn mamma. Gewoon omdat ze voor mij de meest bijzondere en geweldige mamma is die er is. Staat altijd voor mij klaar, helpt meer dan nodig. Een echte mamma waarop ik kan bouwen en vertrouwen. En geven ik en mijn broertje, schoonzusje en paps gezamenlijk een zelf gekocht cadeautje. Waarop ze altijd nog net zo reageert als vroeger, verrast en vol blijdschap en dankbaarheid! Ja lieve mensen, ik heb met recht echt een top mamma!

Nu lieg ik als ik zeg dat ik nooit meer knutsel voor Moederdag. Sinds enkele jaren knutsel ik trouw, samen met mijn lieve mamma leuke presentjes voor de afdeling waar ik werk. Zo kunnen onze jongste wereldburgers ook hun mamma verrassen met een klein Moederdag cadeautje. En eigenlijk is dat wel het mooiste wat je kan doen. Het maakt niet uit wat voor cadeautje mamma’s krijgen. Ze zullen allemaal verrast en ontroert zijn.

Lieve Mamma, ik wilde alleen maar even zeggen dat ik van je hou! Ik ben blij dat jij mijn mamma bent.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 19 gasten en geen leden online

logo 50dpi