Persoonlijk

Het is jaren terug al mis gegaan….
Mijn relatie met het openbaar vervoer. Ik fietste liever 17 kilometer naar school, dan dat ik de bus pakte. Ik had het niet op wachten. Want vaak was de bus net weg…. Wachten is trouwens nog steeds niet mijn sterkste punt hoor.
Maar mijn auto en ik zijn werkelijk waar dikke vrienden. Zo gauw als ik mijn rijbewijs behaalde, had ik de mogelijkheid om dagelijks te rijden. Wat een vrijheid! Heerlijk.
Nog steeds is auto rijden een hobby. Maakt niet uit waar heen, ik rij wel. Drukke steden, smalle straatjes, buitenland, Nederland, dat maakt mij allemaal niet uit.
Doordat ik herstellende ben van een operatie, mag en kan ik geen autorijden. Tijdelijk iets beperkt in mijn vrijheid.
Omdat ik toch heel graag aanwezig wilde zijn bij het etentje van het afdelingsfeest van mijn werk, besloot ik met de trein te gaan.
Via internet de vertrektijden opgezocht. Nog wat extra tijd gereserveerd om een kaartje te kopen. Een boekje in mijn tas gedaan.
Ik stap in de trein, en zoek een zitplek. Zodra ik zit ga ik op zoek naar de autogordel……..
Ik zie dat een jongen mij vriendelijk toelacht. Betrapt……


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 180 gasten en geen leden online

logo 50dpi