Persoonlijk

Soms heb je er geen gevoel bij.
Dat had ik bij het songfestival. Het nummer vond ik niet echt iets voor een songfestival. Ik had er gewoonweg geen gevoel bij.
Mijn nationalistische hartje hoopt dan wel op een goede uitkomst.
Maar wauw, wat was de uitvoering magisch. Ik werd meegezogen in boodschap van het nummer. Deze tweede plaats was zo terecht en prachtig.

En afgelopen week is het tweede grote sportevenement van 2014 van start gegaan.
Afgelopen februari hebben onze sporters ongekende prestaties geleverd tijdens de Olympische spelen. Mega veel medailles. Diverse keren hadden wij alle 3 plekken op het podium bezet! De Russen werden beroerd van de klanken van het Wilhelmus . Geweldig wat gaf dat mijn Nederlandse hart een enorm blij gevoel.

Nu is afgelopen week het WK voetbal van start gegaan.
Ik ben wel een voetbal liefhebber. Zeker van het EK en WK Oranjegevoel!
Maar ook van de Nederlandse competitie (lees Ajax), volg ik redelijk veel.

Terug naar het WK. 4 jaar terug had ik er zo’n goed gevoel bij. Wij zouden wereld kampioen worden. Uiteindelijk verloren we de finale.
Maar dit jaar had ik er geen enkel gevoel bij. Geen goed gevoel, geen slecht gevoel, gewoonweg geen gevoel.
De eerste wedstrijd tegen Spanje, ik hoopte dat als Nederland in hele goede doen was, dat ze misschien met 1-2 konden winnen. Maar dan moesten zij wel in uitzonderlijk goede doen zijn.
Ik had niet eens een oranje shirtje aangedaan voor deze wedstrijd. De schade beperkt houden…..daar hoopte ik op.
Binnen korte tijd stond Oranje met 1-0 achter. Natuurlijk door een zeer onterechte penalty. Maar compleet volgens de algehele verwachting, stonden we achter.
Maar wat er daarna gebeurde: ongekend, weergaloos, bizar, niet te geloven!
Ons Oranje team maakte het ene doelpunt na de andere. De één nog mooier dan de ander. Compleet uit mijn dak gegaan! Wauw!! Wat een begin van ons team op dit WK!
Ik raak er niet over uitgepraat! Wauw wauw wauw!
Natuurlijk weet ik, net als de rest van Nederland dat we nog niks hebben gewonnen. Maar serieus, een goed begin is het halve werk!
En heb ik nu, net als alle andere 16 miljoen bondscoaches die ons land rijk is, ineens vertrouwen dat wij het nog wel eens ver kunnen schoppen dit toernooi.
Misschien is het soms wel eens goed, om ergens geen gevoel bij te hebben.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 16 gasten en geen leden online

logo 50dpi