Persoonlijk

We hebben allemaal wel eens een product gekocht, wat een enorme miskoop blijkt te zijn.
Het product voldoet niet aan de verwachtingen. Of nog erger, doet nog niet eens 1% van wat het moet doen.
Zo had ik gister een enorme miskoop begaan. Echt 1 in de categorie: Het product doet nog niet eens 1% van wat het moet doen. Eigenlijk valt dit in de categorie: Het maakt alles nog erger dan het al is.
Ik moet eerlijk zeggen dat mijn top 10 miskopen voornamelijk uit de supermarkt komen. Zo ook deze.
Een luchtverfrisser voor het toilet.
Het is dan ook de bedoeling dat deze luchtverfrisser andere ongewenste geurtjes maskeert.
Niet bij deze luchtverfrisser! Serieus als je dit goedje je toiletruimte in sprayt mag je blij zijn als je er nog levend uit komt.
Wat een enorme stank! Wat nou verfrisser? Worden deze producten niet getest? Ik bedoel, ik ben toch niet de enige die dit product gekocht heeft, en daarbij onbedoeld mijn eigen leven in de waagschaal gelegd heeft?
En dan wil ik het nog niet hebben over wat het effect zal zijn van deze spray, nadat er een grote boodschap in het toilet gedeponeerd is, en deze spray zich gaat vermengen met die toilet aroma’s!
Ik denk dan echt dat er doden gaan vallen.
Daarom heb ik mijn miskoop van 3 euro 45 keurig in de grijze kliko gedeponeerd. En ben ik blij dat het vandaag de dag was dat inderdaad de grijze kliko geleegd werd.

Veiligheid boven alles, zeker bij een toilet bezoekje.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 285 gasten en geen leden online

logo 50dpi