Persoonlijk

Afgelopen 1,5 week staan voor mij in het teken van nieuw.
Ik ben 1,5 week terug voor het eerst tante geworden van Een prachtig ventje. Ik ben trots als een pauw! Mijn kleine broertje is ineens niet zo klein meer…. Hij is volwassen geworden, hij is vader geworden… Nee ik kan hem niet meer mijn kleine broertje noemen.
Dat kleine nieuwe leven, zo bijzonder, zo mooi, zo puur! Welkom kleine vent!

Ook heb ik voor het eerst afgelopen week 2x 8 uur gewerkt. Dat is een nieuwe stap, de stap richting mijn normale leven. Maar voelt het nieuw.
Een stap vooruit.
Het herstel na die 2×8 uur werken ging ook makkelijker dan vooraf gedacht. Dat is ook nieuw! Langzaam maar zeker wordt ik weer meer ik.
Een heerlijk gevoel.

Afgelopen woensdag ben ik naar een speciaal zaak geweest voor een prothese. Ze hadden duidelijk mijn maat niet, dus mocht ik zaterdag terugkomen.
Na diverse protheses te hebben geprobeerd een op het oog goede gevonden te hebben. Blij afgerekend en in de auto gestapt.
Na 10 minuten in de auto, besloten dat ik toch niet tevreden was met mijn prothese. Er zat een deuk en rimpel in mijn BH. Het was toch niet zo mooi als ik zou willen. Omgekeerd en weer teruggegaan. Want zoals mijn mams wijs zei, hier ga jij je aan irriteren.
De verkoopster was het gelukkig met mij eens. Dus heb ik weer een heleboel protheses gepast. De een was toch even te dik, waardoor er een duidelijk links-rechts verschil zichtbaar was. De volgende was aan de onderkant heel mooi, maar aan de bovenkant te plat.
Uiteindelijk toch een mooi zittende prothese gevonden.
Helemaal gelukkig ben ik met 1 prothese, 2 aangepaste BH’s en een mooie bikini in de auto gestapt naar huis.
Weer een stapje op weg naar volledig herstel. Een nieuwe prachtig zittende prothese.

Ik heb een geweldige 1,5 week gehad!
Langzaam aan wordt ik weer meer mijzelf, langzaam aan kan ik weer wat meer aan.
In december vertelde ik mijn broer en zijn vriendin, dat in juli 2014 zij een gezond kindje zouden krijgen, en dat ik een gezonde tante zou zijn!
En dat is helemaal uitgekomen!
Het leven is echt mooi! En wordt alleen maar mooier!


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 211 gasten en geen leden online

logo 50dpi