Persoonlijk

Ik heb het zelf nog niet mogen ervaren, hoe het is om ouder te zijn.

Wel heb ik heb ervaren, ten eerste door mijn werk, ten tweede pas echt door het afgelopen jaar, dat een kind het dierbaarste bezit is van een ouder.
Of het nu een klein kindje is, pas geboren, wat in het ziekenhuis ligt. De onzekere periode van hoe snel kan ik met mijn kindje naar huis. Of dat het om een kind gaat wat volwassen is, en behandelingen moet ondergaan ten gevolge van een ernstige ziekte. Jou kind blijft altijd jou kind.
Je wilt niet dat jou kind pijn heeft, je wilt niet dat jou kind ziek is, je wilt geen onzekerheid over de toekomst van jou kind.
Als ouder sta je aan ze zijlijn. Als je kind ziek is kan je niks doen….behalve er zijn…. Het is een weg die jou kind alleen moet aflopen….. Je hebt totaal geen invloed op de afloop, je hebt geen invloed op de veerkracht van jou kind, je hebt geen hebt geen invloed op de behandelingen.
Voor jou gevoel sta je machteloos aan de zijlijn toe te kijken.
Als kind is dat ook lastig om te zien, het verdriet en de machteloosheid die ik niet kon wegnemen.

Gelukkig is het met mij goed afgelopen. Ik ben genezen!
Maar het heeft mij wel aan het denken gezet.
Ik wil nu alles uit het leven halen wat erin zit. De dromen die ik heb werkelijkheid maken. Genieten van het leven. Dingen doen die mij een goed gevoel geven.
Juist omdat er dingen in het leven kunnen gebeuren, die je niet verwacht, die ineens alles overhoop kunnen halen.

Deze wens heb ik ook voor mijn ouders.

Doe geen dingen die jullie niet leuk vinden. Als het werk wat jullie doen je niet bevalt, ga wat anders zoeken wat wel leuk is.
Het is zo belangrijk dat jullie ook dingen in jullie leven doen die jullie leuk vinden. Dat jullie genieten van wat jullie doen.
Het leven is veel te kort om te veel te moeten…..
Het gaat meer om willen……
Geluk is niet te koop….
Gezondheid ook niet. Dat hebben jullie als geen ander ervaren.
Het leven kan zo ineens op z’n kop staan……
Geniet daarom van alle kleine en grote dingen die het leven in petto heeft…
LEEF!
Maar zorg vooral dat jullie doen wat jullie leuk vinden!

Ik ben gezegend met de meest prachtige ouders die er bestaan.
Ouders die alles voor mijn broertje, schoonzusje, kleinzoon en mij over hebben.
We hoeven maar iets te opperen, en er wordt voor gezorgd!
Geweldig, fantastisch…..
Ik ben echt een heel rijk mens!
En dit rijke gezegende mens wenst haar prachtige ouders niets anders dan geluk, gezondheid maar vooral een leuk leven waarvan ze volop genieten.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 263 gasten en geen leden online

logo 50dpi