Persoonlijk

Echt waar! Ze bestaan!
Ik had het niet verwacht, wel gehoopt, maar echt niet verwacht.
Maar ze bestaan echt!
Beschaafde mannen.
In een vorig blog had ik verteld dat ik mij had ingeschreven op een datingssite. En dat ik tussen alle bijzondere en ongepaste berichtjes ook een normaal berichtje had gekregen van een man.
Die man had meteen mijn aandacht. Ook zijn foto’s spraken mij aan. Niet van die “geposeerde te mooi om waar te zijn” foto’s. Maar foto’s uit het dagelijks leven. Foto’s waarvan je kon zien dat hij gewoon is wie hij is. We stuurden een paar dagen berichtjes over en weer. Ik leerde steeds meer van zijn leven kennen. En ik stuurde ook verhalen uit mijn leven.
Ook vertelde ik redelijk meteen van mijn bewogen afgelopen jaar. Ik hou er niet van om de dingen mooier voor te schotelen dan ze zijn. Eerlijk zijn duurt altijd nog het langste. En ik begrijp het ook echt wel als een man niet op een date zit te wachten die aan het herstellen is van kanker.
Maar hij leek er oprecht geen probleem mee te hebben.
Na een paar dagen besloten we de sprong te wagen om elkaar te ontmoeten.
Spannend zeg! Ik blijf het altijd een beetje eng vinden om af te spreken met een onbekende man. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om wat te gaan drinken in een café. Als het niet klikte dan konden we na een drankje beleefd afscheid van elkaar nemen, en ieder weer ons eigen weg gaan.

Dus tijd voor de eerste date. Ik had besloten om iets later binnen te komen dan afgesproken. Gewoon 5 minuten.
Toen ik heb café binnenkwam zag ik hem al zitten aan de bar.
Hij leek echt op de foto’s. Wat een opluchting. Al snel zaten we aan de bar gezellig te kletsen. Er vielen geen ongemakkelijke stiltes, en ik heb zelfs een klein beetje mijn specialiteit kunnen tonen. Ja want ik ben een ware keizerin in het ” uit de maat” dansen. Kortom we hadden echt een leuke avond.
Zoals een echte heer betaamt, werd ik door hem naar mijn auto gebracht. En spraken we af dat we elkaar nogmaals wel wilden ontmoeten. Een geslaagde date die werd afgesloten met een kus op de wang.
Wauw, dit is echt een beschaafde man, met respect voor vrouwen.

Een week later volgde de tweede date. Dit keer gingen we ergens wat eten. En natuurlijk hadden we in de week dat we elkaar niet zagen dagelijks contact via de whatsapp.
En ook dat etentje was erg gezellig.
Het is zo fijn om samen te praten en interesses te delen. En op een ontspannen manier iemand te leren kennen.

Er volgden nog een aantal dates, die steeds gezelliger en fijner werden.

Afgelopen weekend zijn we naar Amsterdam geweest, hebben gezellig geshopt en gewandeld. Enorm genoten.
Daar vroeg hij of ik zijn vriendinnetje wilde zijn.
En natuurlijk heb ik daarop ja gezegd.

Wauw wat een lieverd!
Mijn prins lijkt toch te bestaan.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 295 gasten en geen leden online

logo 50dpi