Persoonlijk

Vanmorgen vol goede moed op tijd opgestaan.
Vandaag zou ik namelijk mijn kerstboom neerzetten.
De kersttijd vind ik zo gezellig! Kaarsjes aan, kerstboom, lekkere broodjes of hapjes. Kop hete thee op de bank. Ik hou van deze donkere dagen.

Ik had afgelopen week al een kerstboom gekocht. En deze in een emmer water in het schuurtje laten aclimatiseren.
Om 9 uur vanmorgen had ik hem keurig midden in de huiskamer in zijn voet vast gezet. Meteen viel mij al een enorme kale plek op. Maar verder was het een prachtig boompje.
Maar nadat ik eindelijk de lampjes de boom had verdeeld, gleden deze keurig weer uit de boom.
Wat een boutboom. De takken hingen zo slap, dat alles in mum van tijd weer op de grond lag. Verdorie!
Dus stuurde Ik een foto van mijn treurwilg naar mijn moeder via Whatsapp. Deze boom werd ‘m niet. Zij was het met mij eens.
Natuurlijk gooide ik in een lomp moment ook nog een vaasje aan diggelen. Om het vervolgens nadat ik het glas had opgeruimd bijna nog een keer een ander vaasje aan diggelen te gooien.

Aangezien vriendlief met de auto naar zijn werk was gegaan, gingen mijn mams en ik met haar Nissan Pixo (stationwagen) een nieuwe kerstboom halen.
Gelukkig een prachtig exemplaar gevonden. Meteen ook nog even een shop rondje door het tuincentrum gedaan. Mijn moeder zag nog een mooie piek voor op haar boompje. En in de afprijshoek gooide ik in mijn onhandigheid bijna een barbecue om. Vandaag heb ik denk ik mijn ” ik ben lomp” dagje.

Maar we zijn thuis gekomen zonder kleerscheuren. En ik heb mijn nieuwe boom mooi kunnen versieren. Ik ben erg blij met het resultaat.

Daarna heb ik alvast een begin gemaakt met het voorbereiden van de avondmaaltijd. Ik had verse lasagne op het menu staan. Heerlijk met veel verse groente en homemade tomatensaus. Het rook al enorm lekker.
Ik had mijn lasagne 15 minuten in de oven staan toen ik een behoorlijke knal hoorde.
Mijn ovenschaal was ontploft….
1 grote glasmassa in mijn oven, met in het midden mijn heerlijk geurende lasagne….. 

Zonde zonde…
Echt een knallend einde van toch al niet mijn beste dag.

Uiteindelijk maar een pizza gegeten.


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 576 gasten en geen leden online

logo 50dpi