Persoonlijk

Ja! Ik ben trots!
Week 4 heb ik in stijl afgesloten met een run van 5 kilometer.
De eerste 5 kilometer sinds de chemo’s.
Voordat ik ziek werd liep ik net aan 5 kilometer. Toen kwam er die borstkanker, waarvoor ik chemotherapie en diverse operaties heb ondergaan. En dat ik nu, nu ik ongeveer een jaar schoon ben weer die 5 kilometer kan lopen. Dat geeft mij een heerlijk en trots gevoel.
Die 7 kilometer die ik in gedachten heb om te gaan lopen voor ik mijn volgende operatie mag ondergaan, die ga ik vast en zeker halen!
Daar ben ik nu van overtuigd!

Ondanks dat ik van de 11 dagen er 10 had gewerkt, heb ik mij keurig aan het schema gehouden. Heb ik 2 x zelf gelopen en 1x getraind met mijn trainer.
Ik voel niet echt dat ik fitter wordt, maar het is wel duidelijk dat ik het wel wordt.
Een half jaar terug had ik dat echt niet gekunt. Was dat te druk geweest. Miste ik echt de energie ervoor. Moet je dan nu kijken!
Ik loop die 5 kilometer en werk weer fulltime.

Op naar week 5!


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 238 gasten en geen leden online

logo 50dpi