Persoonlijk

Ondanks dat ik hard aan het werk was aan mijn conditie had ik ook wat ruimte over om vakantie te vieren.
Het zoontje van mijn vriend heeft 3 heerlijke weken bij ons vertoefd. We hebben gezellig een midweekje in Drenthe doorgebracht. Ook hebben we leuke dingen ondernomen zoals diverse speeltuinen bezocht, gezellig gepicknickt in het park en een dagje Volendam. Mijn vriend werkt in de buurt van Volendam maar was er nog nooit geweest. Ook hebben we een boottochtje gemaakt naar Marken. Echt het was super gezellig. En vooral de boottocht en de foto in Volendamse klederdracht viel bij de jongste erg in de smaak.

Na 3 weken hebben het zoontje van mijn vriend weer naar zijn moeder gebracht. En zijn wij met z’n tweeën voor een weekje naar Roemenië gevlogen.
Wat een prachtig land! Mijn vriend is op 5 jarige leeftijd naar Nederland gekomen om het communistische Roemenië te ontvluchten. Maar hij heeft nog veel familie daar, dus die heb ik allemaal mogen ontmoeten.
Het zijn zeer gastvrije mensen. En het land is werkelijk waar prachtig. Het is niet heel toeristisch. Ik ben naar de bergen geweest en naar de kust. Echt wat mooi.
Volgend jaar gaan we zeker terug.

Maar doordat de temperaturen in Roemenië vrij hoog waren, was het voor mij niet te doen om een rondje te gaan hardlopen.
Nachttemperaturen van 25 graden en overdag was het zeker 10 graden warmer, heb ik mij hieraan niet gewaagd.
De vrijdag voor vertrek wilde ik nog wel 8 kilometer lopen. Uiteindelijk zijn dat er 7 geworden omdat mijn rechter kuit erg protesteerde. Gister na een week weer een training gedaan met Joost. En deze viel mij wel wat tegen. Mijn lichamelijke belasting was niet zo groot. Soms dreigde ik zelfs flauw te vallen.
Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met een stukje spanning. De operatie komt steeds dichterbij. En ik voel die spanning in mijn hele lijf.
Morgen en vrijdag ga ik zelf weer lekker lopen. Morgen ongeveer 8 km. En vrijdag een korte maar wel in een hoger tempo runnetje.
Zondag ga ik dan op voor de finale run. Ik heb hem al uitgestippeld….. Ik denk dat hij wel 10 kilometer gaat worden.
Het weekje rust heeft de kuit goed gedaan.
Dus volgens mij moet het lukken!


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 44 gasten en geen leden online

logo 50dpi