Persoonlijk

Inmiddels zit ik bijna 4 weken thuis.
Hahaha het einde is in zicht. Het herstel zou ongeveer 6 tot 8 weken duren. En vanaf week 4 mocht ik weer meer gaan doen.

Dus begon ik met wat arm oefeningen. Als je je arm al 3 weken niet echt mag optillen, komt dat de bewegelijkheid niet ten goede.
En nu ik hem wel weer mag optillen, merk ik meteen wat de beperkingen zijn.
Daarbij komt ook nog dat ik nog steeds last van spierpijn heb in beide armen. Waarschijnlijk omdat ze op de operatietafel langdurig vastgebonden hebben gelegen.
Dus nu we de beweging weer terug willen krijgen in de armen, voel ik dat wel.

Ook ben ik vrijdag even meegeweest boodschappen doen. Even eruit. Meteen daarna ook heel even naar mijn beste vriendin geweest om haar te feliciteren met haar verjaardag. En hup thuis meteen weer op de bank, relaxen. We moeten ook niet meteen te hard van stapel lopen.

Dat was maar goed ook. Op een paar plekjes was mijn buikwond weer wat gaan bloeden.
Goede reden om het zondag weer heel rustig aan te gaan doen.

Wel heb ik samen met vriendlief geweldige vakantieplannen gemaakt. Ik had vorig jaar een groot feest gegeven ter ere van mijn verjaardag. Ik had toen geld gevraagd voor een mooie vakantie na de reconstructie.
Nou die vakantie gaat er komen! In 2016 gaan wij samen naar Florida!
De voorpret is hier alvast begonnen!


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 178 gasten en geen leden online

logo 50dpi