Persoonlijk

Nu de zwellingen langzaam afnemen, wordt het duidelijk wat het resultaat is van de reconstructie.
De littekens genezen mooi. Inmiddels ben ik begonnen deze in te smeren met bio-oil. En per dag zie je ze verbeteren. Er zijn nog een paar plekjes waar het korstje nog vanaf moet vallen. Maar het ziet er echt netjes uit. Over een tijdje zullen die littekens nauwelijks zichtbaar zijn.
Mijn buik ziet er nog niet helemaal strak uit. Maar ook dit verbetert nog steeds. Kortom ik mag niet klagen over hoe het nu eruit ziet.
Mijn nieuwe borst is qua grootte bijna gelijk aan de andere borst. En het is heel fijn om geen siliconen inlegger in een bh te hoeven proppen.

Toch was ik wat teleurgesteld toen ik afgelopen zaterdag wat shirtjes ging passen.
Geen enkel shirtje zat mooi. Alles trok scheef.
Boven mijn nieuwe borst zit een plooi. Hij loopt van mijn oksel naar het midden boven mijn borst. En als ik maar even met mijn arm beweeg, wordt het kledingstuk die plooi in getrokken. Daar verzamelt zich een mooi stukje stof. Het gevolg is dat de hele halslijn scheefgetrokken wordt.
Ik vond dat echt een teleurstelling. En natuurlijk weet ik dat de plastisch chirurg hier vast nog wat aan kan doen. En ik weet echt dat ik geduld moet hebben.
Maar soms wil ik even ongeduldig zijn… En teleurgesteld… Heel even maar…..
Teleurgesteld om een plooi…
Over ruim een week heb ik weer een afspraak bij de chirurg. Dan is het pas 6 weken na de operatie. En zal ik mijn plooi uitgebreid met hem bespreken.

Het is ook niet zo dat ik streef naar perfectie.
Ik was namelijk erg tevreden met mijn lichaam. Zonder borstkanker had ik nooit plastische chirurgie overwogen. Juist omdat ik de perfectie in mijzelf gevonden had.
Nu na de kanker, na deze operatie ben ik nog steeds super tevreden met de persoon die ik ben.
Maar zit die plooi mij wel dwars…..


Dank je wel voor het lezen van mijn blog! Kom nog eens terug voor meer updates!
Hoi! Ik ben Jaixy
Laat mij iets meer over mijzelf vertellen!


Wie ben ik? Ik ben een 35 jarige vrouw, werkzaam als verpleegkundige in een Amsterdams ziekenhuis. Gaat graag uit met vrienden, bezoekt concerten en heb mijn droomman gevonden op Lexa.

In september 2013 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Na een heel behandelingstraject van chemokuren, een borstbesparende operatie, poortwachtersprocedure en een uiteindelijke volledige amputatie van de rechterborst was ik schoon.

 

Jaixy Profiel Links

Jaixy

My Reality Dreamworld…..
Dat is mijn leven. Ik beleef en leef mijn droom, tenminste dat probeer ik. Alleen dan wel in het echt. Ik schrijf niet in perfect Nederlands. Maar toch wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. De dagelijkse dingen die niet altijd even dagelijks zijn, beschreven met een vleugje humor.

Wie zijn er online?

We hebben 198 gasten en geen leden online

logo 50dpi